Voi huh ja ressi :/ Eilen käytin Mariaa röntgenissä ja sitten etsittiin toppahaalaria tytölle, mutta eihän niitä enää mistään löydy. Mutta Tokmannista tarttui mukaan seuraavat:
406606.jpg
Eli toppatakki ja toppahousut, farkut ja neuloshousut yhteensä alle 13e!!! Joten eipä varmaan olisi kirppariltakaan halvemmalla saanut ja nämä on nyt kuitenkin uusia :) Ja illalla sitten leivottiin tyttöjen kanssa neljä pellillistä laskiaispullia ja säkillisen mieskin otti tänään iltavuoroon mukaan :D No ekat pellilliset meinas taas kärähtää kun ei sitten malta odottaa tuon tuvanuunin tasaantumista, no syötäviä ne kuitenkin oli. Maria meinasi kaupassa eilen ostattaa kerroskiisseliä parin desin purkin, no se jätettiin hyllyyn ja illalla sit keittelin vielä maito- ja vadelmakiisselit, ja NAM hyväähän se oli.
Tänään sitä on sitten juossut tuli pyllyn alla ristiin rastiin kun aamulla repi lakanat pesuun ja nyt on kolmas koneellinen pyörimässä ja uudet sängyssä. hyvin pakkasessa tuulettuu ja raikastuu petivehkeet, no lattiat tietysti piti luututa ja uunia yritän tuossa taas lämmitellä, illalla saa taas saunankin kahteen kertaan lämmittää kun tytöt kylvettää ja ukolle sauna kun tulee töistä, no vielä olis lettujen paistamistakin tiedossa kun toi puoliso noi juustomaidot hilas tohon tiskialtaaseen sulamaan. huh huh, on varmaan tämä päivän ainokaisia hetkiä kun takalistolleni istahdan, vaikka ei sitä minusta uskois ;D