Laittelin tuossa useammankin uuden postauksen, on taas vierähtänyt aikaa kun viimeksi ennätti blogia päivittämään. Pojalle on tullut 2 uutta hammasta menneellä viikolla ja yö unet onkin sitten menny 1-2 tunnin pätkissä viime viikon ja päiväunista ei tietoakaan :( Lauantai sitten meni kamalassa päätaudissa ja kun ei noita särkylääkkeitä ihan mitä sattuu voi imetyksen takia ottaa niin ei meinannu hellittää millään... No sitten viime yönä iski uusi flunssa eihän toi olekkaan kuin kolmas reilun kuukauden sisään, kuumettakin vajaat 39 :( Johtuu kyllä ihan siitä kun lepoa ei ole saanut riittävästi.
toivoa sopii, että hellittää viimeistään viikonloppuun mennessä, että saa siivottua ja laatikoita ym. tehtyä. Meininki oli vaihtaa lakanat tänään, mutta saattais lähteä taju jossain vaiheessa :D Joten jätettävä nyt sekin.
Ei voi joulutunnelmasta kehua :( Iltaisin on kyllä ollut kiva poltella kynttilöitä ja nauttia hiljaisuudesta kun tytöt on saanu nukkumaan. Jos se joulu vielä ennättäis tulla meidänkin taloon, jossain muodossa...