Tänään sitten tein reilut 10 litraa mehua raparperista ja vielä pakkasesta löytyneistä muutamasta pussista viinimarjoja. Ja kyllä oli hyvää kun jo jokunen kuukausi on pitänyt noita kaupan litkuja juoda, tytötkin joivat ihan urakalla mehua kun oli NIIN HYVÄÄ :D

Niin ja sitten tossa ulkona tuli leikeltyä kahdet omat trikoiset housut matonkuteiksi ja samantien ne virkkasin pyöreän maton aluksi. Vielä kaipaa muutamat housut ja paidat, että saa matolle kokoa riitävästi, mutta nyt ei ollut risoja varastossa.

Päivä vierähtilin todella nopeasti, aurinkoisesta ilmastakin nauttien, eipä ennättänyt synnyttämisiä miettiä, illalla piti ihan hetkeksi istahtaa nojatuoliin ja kuulostella vauvan liikkeitä kun eihän tossa päivän tohinassa nitä edes huomaa :)

Ja lisäsin tonne sivut osioon omat kierrätys sivut, eli laittelen sinne omia kierrätys tekeleitäni ja ideoita jaan myös, jos joku niistä innostuu... noi kaikki on vanhoja postattuja juttuja joten ne löytyvät blogista selaamalla, mutta nyt toi aihe on yhtenä sivuna ei tartte etsiä.