Juu, aamulla lähdin asioille omalla autolla ja isäntä omallaan, heitti Tampereen reissun tänään ja haki meille auton jossa ilmastointi, nyt helpotti helteellä Hymy Nyt pitää 2 autoa saada myydyksi ettei kasaannu noita metalli kasja ihan mahottomasti pihapiiriin Huuto Itse ajoin äitini työpaikalle, korjasin kassillisen vaatteita, restauroin anopin entisestä hameesta itselleni huomiseksi hameen, aloitin 2:den hameen ompelun esikoiselle, suunilleen helmapäärmettä jäivät vaille, äitini hoitaa ne.

Sitten leikkasin äidin hiukset, välillä piti pojalle syöttää ruoka. Sitten kiireesti ruokakaupan kautta kotiin kun esikoinen pääsi klo 12 koulusta. Niin ruokakaupasta löysin kaipaamani alushameen joka sitten piti vielä lyhentää. iltapäivällä meni pihalla hommaillessa, tomaatitkin kasvihuoneessa saivat vettä, ne istutettiin jo sunnuntaina.

Illalla väsäilin kortteja mitä tytär vie koululle huomenna, koko koulun henkilökunta muistettavana, pienellä koululla kun henkilökuntaa on se 8. Mies toi puskat ruusuja, ne nyt kellarissa sankossa, pitää aamulla pakkailla ne sellofaaniin. Mies vie yläluokan oppilaille ruusut kun on ollut niin paljon siellä touhuamassa niiden kanssa.

Sitten olisi huomenna parit lakkiaiset tiedossa, toivotaan että sää ennusteet pitää paikkansa. 

Juhlahumua tiedossa Pusu