Tässä on mennyt kaksi viikkoa itsellä potien pientä 27-28 asteen(<-juu, eipä kukaan kommentoinu alilämpöä :D, siis 37-38 sitä kuumetta on ollu)
 kuumetta, tänään kävin lääkärilläkin, mutta eipä tuokaan syytä asiaan löytänyt. Tulehdus arvotkin oli niin matalat ja jos kuumeilu jatkuu niin keskiviikkona sit saa mennä piikitettäväksi oikein kunnolla kun kaikenmaaliman kokeet ottavat, kyllä nyt jokin syy tuohon kuumeeseen on oltava... ainakin alkaa itsellä olla mehut jo lopussa, lepoa kun ei saa; pitäis joku kodinhoitaja hommata :( No kohta se joululoma ukolla alkaa joten jos sitten sais hiukka levättyä.

No se "lepo" unohtu tänäänkin kun toinen piparitaikina tyttöjen kanssa leivottiin juuri tuossa illalla. Taikina oli jo aiemmin tehty ja harakoille ois saanu viskata jos sitä ei nyt leiponu.

Niin ja viime viikonloppu minulla meni joulumyyjäisissä, juuri ja juuri tolpillaan kesti ja autolla illalla aina jaksoi kotiin ajaa. Tuostakaan ei oikein voinu luistaa onhan se mulle oikeastaan vuoden ainoa tulonlähde jos nyt kodinhoidontukea ei lasketa. No siitä "meni"(tai lasku tulee myöhemmin) suurin osa kun piti uusia sangat toisiin silmälaseihin, varalasini kun eivät ole ihan parhaimmilla linsseillä.

Tässä syitä miksi blogini on ollut hiljaiselossa ja tätä jatkuu kyllä sitten joulun yli...