Monessa askartelublogissa näitä olen nähnyt, joten ajattelin kysyä, josko innokkaita tekijöitä löytyisi joulukalenterilleni.

Löytyisikö innokkaita mukaan luomaan miulle joulukalenteria? Mukaan mahtuu 24 osallistujaa ja jokainen tuunaa tulitikkuaskin tai voi olla myös jonkinmoinen pussi/pussukka ja laittaa sinne sisälle jonkin pienen tuotteen/materiaalia.

Sisältö pysyy minulle yllätyksenä aina siihen päivään saakka, joksi olet sen tarkoittanut. "Luukussa" täytyy näkyä päivämäärä selvästi. Kivaa olisi, että "luukut" lähetettäisiin viimestään marraskuussa, jotta on koko kalenteri joulukuussa valmis. Osoitteeni saa maililla sannamattimaria @ yahoo.com (ilman välilyöntejä) 

Ilmoittautukaa tähän merkintään kommenteilla ja kertokaa minkä päivämäärän "luukun" haluatte (voi ottaa monta luukkua). Laitan sitten tänne näkyviin mitkä päivät ovat varatut.                                                                                        

1.Mimiko/SAAPUNUT

2.Nesse/saapunut

3.Orvokki/SAAPUNUT

4.Henzu/saapunut

5.Mimiko/SAAPUNUT

6.SAY3/saapunut

7.Kati/SAAPUNUT

8.Maria H/saapunut

9.Henzu/saapunut

10.Tuuliaa/SAAPUNUT

11.Eeva/saapunut

12.Eeva/saapunut

13.Starchild/saapunut

14.Paperi40/SAAPUNUT

15.Rentukkakuu/saapunut

16.Rentukkakuu/saapunut

17.Kati/SAAPUNUT

18.Maria H/saapunut

19.Esteri/saapunut

20.Starchild/saapunut

21.Tinkeli/saapunut

22.Orvokki/SAAPUNUT

23.Paperi40/SAAPUNUT

24.Starchild/saapunut

Saa nähdä kuinka kalenterini kanssa käy sitten joulukuun koittaessa... kun on noi 3 innokasta avaajaa, niin siirtyykö omistusoikeus :D Olen tytöille tehnyt itse joulukalenterit tai laittanut pienen yllätyksen joulusukkaan joka aamu, mutta nyt pitäisi jo olla kolmelle, apua... no jokin järjestely on tässä kehiteltävä, onko ideoita??? Suklaakalenterit kun ei tule kyseeseen kun vanhin ei syö suklaata ja muutenkin vältän koko ajatusta joka aamuisesta namista.

TARKOITUKSENI ON JULKAISTA KALENTERIN LUUKUT JOULUKUUSSA BLOGISSANI, ILMOITATHAN JOS ET OMAASI HALUA JUKAISTAVAN. En lupaa että joka päivä ennättäisin blogia päivittää, mutta mahdollisuuksien mukaan, meidän perheessä kun on 3:t synttäritkin joulukuussa ja toki koiramme Essu neljäs sankari :D Joten joulukuu on pelkkää herkuttelua...ja leipomista!