Tämä viikko onkin mennyt neuvola ym. juoksuja hoidellessa. Ihme miten päivärytmi meneekin aina sekaisin kun joku juttu on käytävänä :( No huomenna perjantaina ei olisi mitään pakollista menoa, jos en sitten esikoiselle lähde hänen kanssaan kouluvaatteita ostelemaan. Kuulema farkut pitäisi ainakin saada.
    "Remonttikin" on edennyt, mutta kuvia saatte nähtäväksi kunhan valmista on ja kaikki tavarat paikoillaan. Nyt saakin tytöt ison leikkihuoneen, itse joudun kyllä ompelukoneineni pieneen vinttikopperoon.     Päätin sitten laittaa mun teollisuussaumurin ja -suoratikkikoneen myyntiin, saa nähdä löytyykö ostajaa kun ovat voimavirta koneita :( Mutta ne kun vaatisi ihan oman työhuoneen ompelua varten ja sitä ei mulle nyt ole tulossa uudelleen... Enää ei korjailla purjeita ja veneiden peittoja, siinä menee nekin vähät tienestit mitä on ollut...
    Nyt on mielessä pyörinyt sellaisia pieniä ja vähäpätöisiä asioita jotka saa mielen matalaksi... ei pitäisi jäädä miettimään niitä ollenkaan, hirvittää ihan jos masennukseksi iskee... Sillä olenkin tuolla riehunut siivousten kimpussa ettei mitään ennätä pohtimaan... Jos toi aurinko rupeis paistelemaan viimeinkin, niin mieltähän se piristäisi :)
   Mutta hyvää loppu viikkoa vaan kaikille blogini lukijoille!!!

Niin ja ne ristiäisetkin tuli vietetyä, aikalailla pienemmällä porukalla mitä aiemmat kerrat. Ennättipä siinä kuulumisia vaihdella toisella tavalla porukoiden kanssa.