Hei vaan, se on pääsiäinenkin vietetty, perjantaina olimme naapurin laavulla n.5 tuntia, lapset laskivat mäkeä ja aikuiset jotain kurkustaan :D Kelkka ajelut olivat mieluisia niin lapsille kuin aikuisillekkin. Paistetiin makkaraa ja turistiin. Lauantaina sitten naapurusto oli meillä, lapsilla taas mäenlaskua ja miesten kanssa jääpalloa pihalla pelasivat, itse paistoin 9kpl Lidl:n pizzoja tuvan uunissa nälkäiselle sakille ja hyvin maistui. Sitten sunnuntaina satoi koko päivän lunta ja ulkoilu riehat jäi vähiin, käytiinkin tyttären kummeilla kylässä ja vieraita kävi toki meilläkin.
Tänään sitten tein siirto urakan kun siirsin yhden kirjahyllyn makkarista toiseen ja kyllä oli hommaa kun se on täynnä tyttöjen kirjoja ja pelejä niin purkaa ensin kaikki pois ja latoa taas takasin. Enhän mä olis sitä muuten saanut mihinkään siirtymään. Mies urakoi vastaavasti navetan vinnillä tuttavan kanssa tyhjentäen sen vintin pehku paaleista ja kyllä ne ajoivat varmasti yli 30 traktorin peräkärriä niitä paaleja pois...Liekö saaneet vielä edes kaikkia pois.
Itse laitoin kiertäneitä kortteja kierrätetään blogiin, jos joku keräilee kortteja, itsellä ei niihin enää aika riitä ja intokaan. Ja mulla on noita kortteja kertyny parinkin muovikassin verran, yritän saada pois valta osan.