Tässä on taas viikko loppusuoralla, mitään uutta esiteltävää ei ole. Kun noi tällä viikolla tehdyt jutut on tarkoitettu erilaisiksi yllätyksiksi joita ei saa julkaista ennenkuin omistajallaan ovat. No ehkä huomenna taas tulee toi Jehkottaren haaste kortti jos ennätän tekemään. On toi poika ollut hieman flunssassa kuten vähän koko porukka, mutta ei noi muut niin multa mehuja vie :D Vaikka koululainen onkin iltaisin niin kärttyinen ettei oma kärsivällisyys tahdo riittää millään... Taitaa jo tulla toi syyslomakin tarpeeseen, vaikka kouluun kyllä aamuisin innolla onkin menossa :)
Kelit on kyllä nyt suosineet, ihana auringonpaiste tänäänkin, eilen ukki laittoi pressuista majan tytöille ulos ja siellä on leikit sujunu loistavasti, ei toi maakaan niin kostea ole joten saivat matonkin nurmelle :) Saa nähdä onko homeessa keväällä vaikka nostaiskin aittaan :(
    Innolla odottelen noita say ja joulukalenteri ystävien tietoja, että pääsisi tutustumaan heihin lähemmin. Ei oikein osaa ostella ennakkoon mitään kun ei mieltymyksistä tiedä.