kyllä noista hellepäivistä sai useammastakin nauttia. Eilen tein raparperipiirakkaa uusimman pirkan ohjeella ja yllätyin kuinka hyvää se oli. Siis ihan tämän kesän raparpereja kävin navetan seinustalta hakemassa. Pitää tehdä uudemman kerran tuota piirasta. Ensin kävin lasten kanssa kirkonkylällä torilla, ostin kolme kassia kukkia laatikoihin aitan kaiteille ja samalla moikkasin serkkuani joka tuli vaalikiertueelleen torille. Voi kyllä sitä olisi voinut turista enempikin, mutta jos joskus miekkosensakin saisi tänne päin sieltä pääkaupunki seudulta. Todella kiva oli nähdä, kyllä siitä onkin useampi vuosi kun nähtiin meillä hänen käydessään. Mutta kansanedustajalla on omat kiireensä :)

Tänään olen sitten viettänyt 4 tuntia jo keittiössä ;p mehustan nimittäin pakkasista edellisvuotisia marjoja mehuksi. Nyt on jo 20 litraa mehua ja varmaan vielä se 10 tulee lisää. Tuolla määrällä jo selviää aika mukavasti syksyyn kun uusi viinimarja sato joutuu.

Minulle tuli 3 erikokoa daysy leikkureita, hyvin näin koleille ilmoille kun voi hyvällä omallatunnolla leikellä kukkasia ;) Tytöt innostuivat leikkelemään niitä myös ja vanhin teki oikein kauniita laittaen 3 erikokoista päälekkäin ja hileliimalla keskustan. Siinä on lapsillekkin sadepäivän puuhaa :)

Mutta nyt jatkamaan hommia...