935930.jpg
Laitoimpa kuvan loppukesän mehukesteistä uudemmassa leikkimökissä, alkaa olla jo leikkimökki kausi ohi, mutta meillä mökkileikit jatkuu niin kauan kuin ovet auki saa, eli paljon lunta saa tulla :) Monilla tuntemillani perheillä kuuluu olevan tapana "kesä"lelut pestä varastoon näin sykyllä ja leikkimökit laitetaan talviteloillee... no kukin tyylillään, mutta näin sadeilmoilla voi lapset leikkiä ulkona mutta katoksessa jos leikkimökkiin pääsevät.
Sitten olen tässä yrittänyt tehdä salapoliisityötä saystani, muutama epäily minulla on ollut, mutta empä voi olla varma :) Blogi kierrostakin olen silläsilmällä tehnyt, mutta empä sen viisaammaksi ole tullut, eli odotellaan sinne paljastuksiin asti. Yritän tässä miettiä millä tavalla voisin ihanaa ystävääni ringin loputtua kiittää, siihenkin varmasti tulee ideoita kunhan tiedän ystävästäni jotain... Tässä alkaa olla tulisilla hiilillä kun viimeinen kuukausi pyörähtää pian käyntiin.
Nyt laitan puut tuvan uuniin ja tulta perään... alkaa mökissä olla jo koleaa kun sateita on. Sitten saa tehdä pikaisen siivouksen kun harvinaisempi vieras tulossa illalla kylään. Onneksi siirsin pyykinpesun huomiselle, niin ei tartte katsella noita rättejä naruilla, meillä kun ei ole sitä pesuhuonetta vaan pyykit ripustettava käytävään naruille :( Voi juku kun joskus ne sais jonnekkin muualle, noita rättejä kun on meillä nykyisin jokapäivä kuivamassa.