Eilen meni päivä hujauksessa, aamulla kun esikoinen oli mennyt kouluun ja kaksi muuta tyttöä saatu kerhoon. Lastasin pojan autoon ja suuntasin auton nokan kohti "keskustaa" n.15km matkaa, siellä sitten ruokakauppaan viikonlopun ruokaostokset tein, vein nuorisotiloille servetit ja kirpparille kengät ja ylppäri ym kesäaiheisia kortteja. Sitten tultiin vauhdilla kotiin ja poika veteli siinävaiheessa unia autossa joten sain purettua ruuat kasseista kaappeihin. Sitten jo kiire hakemaan nuorimmat tytöt kerhosta loppuu perjantaina klo 11.30 ja kotona äkkiä kattilaa hellalle ja ruokaa tekemään. Siinä sitten porukan saatua syödyksi mieleen juolahti tehdä pullataikina ;D No tein sitten litrasen taikinen ja leivoin sen illan suussa. Sitten pakkaamaan sauna kamppeita, että päästään rantasaunalle kylpemään ja mukaan lapsille leipää ym. iltapalaksi. Joo, kyllä tuossa jossain välissä tuli juotua itse kahvitkin päivällä...

Tänään sitten herättyä ja aamupalat syötyä suunnattiin mummolaan, käytiin mummin kanssa ravintelissa syömässä ja hyvin oli tytöillä käytöstavat muistissa :D Kyseisessä paikassa myös Iittalan tehtaan myymälä ja sieltä bongasin ihanan uutuuden:

                           1240666945_img-d41d8cd98f00b204e9800998eSiis tämä sarja on sit ihana! Kyseessä satumetsä-sarja.

Tosin hintava on kuten edeltäjänsä Taika, mutta tämä enempi mun mieleen kuin Taika. Iltäpäivällä vasta kotiuduttiin ja edessä olisi siivousta... jos saisi pojalta tehdyksi jotain kun tytöt ulkona kun on sitten ihana ilma :)