Tässä jouluinen pakettini jonka sain salaisessa jouluystävä vaihdossa, oli patalappu, esiliina, suklaata, jouluinen kaitaliina, lorupussi lapsille väritettävine kuvineen, kaksi kynttilää. Kiitos Pikku Bertta!

(saamani paketti oli toki ihan ok, kaikelle on kyllä käyttöä, mutta mietin paketin avattuani, että onko säännöt luettu kunnolla?!!)

#Luulisin että kirppisjutut 10e:lla(???) oli patalappu, esiliina ja kaitaliina

#Jotain jouluista kynttilät joissa pakettikortti

#Itsetehtyä lorupussi ja kortit ja

#makeaa suklaat.

Oma lähettämäni paketti löytyy täältä.

Vaihdon säännöt:
Kirppariyllätysten hinta minimissään 10euroa, joka tarkoittaapi sitä, että voit ostaa joko yhden tavaran, jonka hinta vähintään 10e, taikka sitten vaikkapas 20kpl 0,5e:n hintaisia tavaroita.
Tuon hinnan päälle tulevat sitten tietysti myöskin postikulut jokaisen maksettaviksi.

Kirpparilöydösten, ja sen 10euron LISÄKSI nyt satsataan joulun kunniaksi hieman enemmänkin, eli Jouluystävän paketista tulee löytyä kirpparilöytöjen lisäksi:

* JOKIN JOULUINEN ASIA.

Tällä ei ole väliä, että onko käytetty vaiko uusi, ja mistä on ostettu. Se voi siis olla ihan mitä tahansa jouluista; valosarja, paketillinen joulukuusenpalloja, jouluinen torkkupeitto, jouluinen muki, paketillinen kynttilöitä, jouluinen peltipurkki... ihan mitä vain!

* JOTAIN ITSETEHTYÄ.
Ja tätä en sitten oikeastaan rajaa mitenkään; pääasia on se, että olet tämän jutun tehnyt ihan itse! Sen EI tarvitse liittyä jouluun, vaan voit esimerkiksi miettiä, että onko jotakin sellaista, jonka sinä osaat hyvin, mutta yllätettäväsi ei; minä esim. en suureksi harmikseni osaa kutoa, jotenkas villasukka-lapaspuutos vaivaa:( Tai olisiko muuten vain jotain sellaista, joka ilahduttaisi yllätettävääsi.

* JOULUNA PITÄÄ OLLA HERKKUJA!
Eli laita mukaan myöskin jotain herkkua, esim. suklaata:)

*KOKO PAKETIN KRUUNAA JOULUINEN KORTTI,

 Tässä taas miettii lähteäkkö mukaan näihin vaihtoihin, kivoja ovat jos kaikki menisi sääntöjen puitteissa. Itse on niin kiva hommailla toisille yllätyksiä ja varsinkin tutustua uusiin blogeihin näiden vaihtojen myötä.

Uusia asukkeja tuvan pöydällä. 7kpl kananpoikia, yksi on omista kananmunistamme ja 6 kylältä tutun kanoilta. Omamme ovat jo harvinaiseksi käyneitä kanoja, tätä kantaa lie n.300 kanaa enää olemassa ja tarkoitus olisi elvyttää kantaa ja saada haudotettua munia.

Tyttöjen joulukalentirin jatkokäyttö, eli laitoin tulleita joulukortteja siihen, eihän noi kaikki mahtunu...