Juu, ei ole tullut askarreltua pariin viikkoon mitään, mutta ei ole kyllä vieroitus oireita vielä Olen innostunut meinaan tekemään tilkkupeittoa Ja todella pienistä tilkuista ommellen, kuvaa laitan sitten aikanaan tuonne toiseen blogiin, kun tämä blogi on nyt jäänyt enemmän askartelu jutuille.

Tyhjensin yhden liukuovi komeron yläkerrasta, hyllykomero oli täynnä liinoja ja verhoja, kävin ne läpi ja suurin osa menee kirpparille, jo hinnoiteltu, mitattu ja pussitettu Osassa verhoja ja liinoja auringon polttamaa ja niistä nyt teen tuota tilkkupeittoa, ei niistä olisi muuhun ollut kuin matonkuteeksi tai tilkkuiluun. Tanko komerossa oli lähinnä juhlavaatetta ja ne nostin lähes kaikki hengareineen päivineen pois ja kirpparille! Siis nyt lähtee joutavat nurkista... Jota ei ole muutamaan vuoteen tarvinnu ei tartte vastakaan!!! Tyttöjen pieniä mekkojakin odottaa kirpparille menoa reilu 10kpl, siis pariin kertaan päällä olleita

Roska säiliö pursuaa kohta pihalla olen sen verran kantanut sinne törkyä, kohta on soitettava jätekuski tyhjentämään! Meillä kun on sovittu pidemmällä tyhjennys välillä, mutta nyt taitaa tulla loota täyteen ennen sovittua tyhjennystä.