Näin se on taas viikko loppusuoralla, laitoin DECONI liikkeelle eli ensimmäisellä ovat ensiviikon alussa. Vielä kahteen aiheeseen mahtuu mukaan, mutta jos osallistujia ei tule niin otan sitten kotiin kun tähän mennessä osallistuneet ovat decoilleet.

Tänään kävin sitten kaupungissa ostoksilla ja juoksemassa jo kauan odottavia asioita ja kyllä tärvääntyi 5 tuntia ihan huomaamatta. Mies oli tänään sairaslomalla joten jäi kotiin nuorimman kanssa kun toisilla oli eskari ja kerho. Voitte pitää minua hulluna, mutta nyt on taas ensi jouluksi lahjat miltei osteltu :D Eipä iske paniikki jos joulun alla ei kaupoista mitään löydä, toki ostelen sitten jotain pientä lisääkin, mutta nyt sattui niin hyvät alennukset -75%!!! Joten keräsin koriin vähän kaikille muistettaville jotain. Ajatella college puku makso 3e!!! nuorimmille tytöille ostin jo kokoa suuremmat lahjaksi joulua odottamaan, mitä sitä sitten syksyllä ostamaan täydellä hinnalla eli 15-25e puku!!? Lapsethan kasvavat

Osallistuin taas toverikuuhun eli maaliskuu vk:t 9-12, oma ensimmäinen lähetykseni on perillä Satulla. Omaa lähetystäni odottelen, tosi aika kiirus tuli tämän ensimmäisen viikon kanssa kun paritiedot sai alkuviikosta.