Tässä on taas uusi viikko pyörähtänyt vauhdilla käyntiin, ainakin minusta tuntuu siltä :D Tälle viikolle on vaikka mitä muistettavaa ja menoa... No sunnuntaina sain vaatekaapit makuuhuoneeseen, meillä kun sellaisia ylellisyyksiä siellä ei ole vielä ollut. No nyt sitten on yrittänyt saada sinne tyttöjen vaatteita järkevään järjestykseen. Samalla on kyllä tullut karsittua vaatteita ihan kunnon kädellä, ajattelinkin monen vuoden tauon jälkeen kaupitella tavaraa kirpparilla. Huutonetissäkin olen niitä myynyt, mutta koen työlääksi postiin kiikutuksen ja nyt karsimani tavarat on sen verran hyväkuntoisia etten ihan vaan seurakunnan tai kunnan kierrätyksiinkään viitsisi viedä.

Muistutelkaa siis minua jos joku juttu on unohtunut lähettää, sillä nyt on päässä niin paljon asioita että välillä lyö tyhjää :D Tänään kuitenkin postitin värivaihto kirjeeni, johon osallistuin ekaa kertaa, kaikkeahan on kokeiltava.
Omat deconi yritän myös saada lähtemään pian kiertoon...

Että hyvää alkanutta viikkoa kaikille blogiini eksyneille
ja päivittelen taas kuvien kera kunhan muutamat vaihdot ym. tulevat, odottelen postia malttamattomana, sillä saapuvia olisi vielä tälle kuulle :)